Wat past er bij jou/jullie?

Verbinding met jezelf
Ik leer jou in verbinding te staan met jouw gevoel / emoties en biedt je inzichten op het gebied van relaties. 
Jij loopt vast en bent zoekende, ik help jou weer op weg. Het is jouw pad, ik loop even met je mee. Dat kan eenmalig zijn, of meerdere sessies. 

90 minuten per sessie, zowel online als face to face mogelijk. 

 • €90,- 


Inzicht in jouw talenten
De 16PF® vragenlijst, geeft een helder inzicht in jou persoonlijkheidseigenschappen. Het is een uitgebreid meetinstrument voor volwassenen. Het meet de 16 persoonlijkheidsdimensies en is gebaseerd op meer dan 60 jaar onderzoek. Het bestaat uit 185 meerkeuzevragen en duurt ongeveer 40 minuten.  

90 tot 120 minuten Inzichtsessie (excl. 40  minuten invullen van vragenlijst)

 • €150,- per persoon


Meer persoons inzicht sessie
16PF®, maar dan samen. Individueel wordt de lijst ingevuld, maar de inzichtsessie doen we samen. Deze sessie geeft (h)erkenning, verdieping en tools om op een inzichtelijke, realistische wijze met elkaar om te gaan. Samen liefhebben door respectvol met elkaar te zijn, de verschillen te (h)erkennen en daar juist kracht uit te halen. 

  

Neem contact met mij op om een offerte op te vragen. 


Verkennend gesprek

Tijdens dit gesprek onderzoeken wij jou/jullie situatie en proberen we zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Ik geef aandacht aan jou en de andere betrokkenen. Jij mag al jouw vragen stellen en samen gaan we kijken hoe je dit proces in kan gaan met open- en eerlijkheid zodat de liefde mag stromen.

 

120 minuten €147,- 

Non-monogaam leven, hoe dan?

Non-monogaam leven kan op allerlei manieren. Loop je vast in het monogame liefdesleven? Leef jij non-monogaam en loop je vast op de invulling ervan? Heb jij behoefte aan een iemand die met je meedenkt, vragen stelt en jou verschillende perspectieven laat zien? 

Dan is dit jouw kans om met mij 1:1 of 1:2 coaching te volgen. Jij wilt weten of non-monogaam leven iets voor jou is. Laten we samen onderzoeken hoe jouw visie op liefde is en hoe jij een non-monogaam leven wilt vorm geven. Wat zijn de opties, wat kan jij doen en hoe doe je dat dan?

90 minuten per sessie, zowel online als face to face mogelijk. 

 • €90 individueel
 • €120 per stel

Polyamorie liefdevol integreren

Vooraf aan dit traject doen we eerste een verkennend gesprek. Dit traject bestaat uit een aantal sessies die jou op weg helpen naar een onvoorwaardelijk liefdevol en vrij leven. 

 • Polyamorie, wat is het en waarom wil jij het?  
 • Hoe maak je polyamorie bespreekbaar?
 • Omgaan met oordelen  
 • Coming out  
 • Lange termijn 


Na dit traject heb je geleerd welke relatievormen er zijn, hoe je dit kan integreren en welke stappen jij mag nemen om je liefdevol vrij te voelen.

90 minuten per sessie, zowel online als face to face mogelijk. 

 • €500,- individueel
 • €750,- per stel

Polyamorie als liefdevol onderdeel van jouw leven

Je hebt gevoelens voor anderen, maar je wilt je huidige relatie behouden. Is dit een bevlieging of is dit echt?!  Je merkt dat je je van slag voelt door de gevoelens die je op dit moment ervaart. In je hoofd ontstaan vele vragen zoals: 

 • Hoe bespreken wij onze grenzen? 
 • Hoe houden we verbinding met elkaar? 
 • Hoe voeren we de gesprekken die nodig zijn om elkaar te blijven respecteren en op de hoogte blijven van elkaars gevoelens? 
 • Hoe maken we meervoudige liefde bespreekbaar in ons gezin, met respect, veiligheid en vertrouwen? 
 • Hoe zorg je ervoor dat je op tijd met elkaar in gesprek gaat?

 

Je wilt een veilige gezinssituatie houden en je wilt je onvoorwaardelijk vrij voelen in het leven. Een leven waarin je open en eerlijk leeft en lief hebt. Je voelt je compleet en vrij. Nieuwe energie in bestaande relaties en gesprekken waardoor jij je weer bewust wordt van wat je hebt en hoe je dit in stand kan houden. Dankbaar voor de nieuwe liefde die je mag voelen en verdelen op de manier die passend is voor jou/jullie.
 
Polyamorie is niet altijd rozengeur en maneschijn, het is soms hard werken. Juist in polyamorie komt het aan op samen werken, samen voelen, samen praten en samen zijn. 
Zorg ervoor dat je de disbalans voor bent! Als jij niets doet met het verlangen en de liefde die je steeds maar weer voelt, dan heb je straks 2x niks! Vreemdgaan ligt op de loer en dan doe je iemand echt pijn. Als je zo sterk bent om niets met de liefde te doen zal je altijd een onbeantwoord gevoel houden en zal dit je ook opvreten en je huidige relatie in de weg staan
Stap in een traject bij mij zodat je polyamorie als liefdevol onderdeel in je leven kan integreren. Zodat jij en de mensen om je heen zich onvoorwaardelijk vrij voelen


Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom help ik mensen zoals jij. Elke dag weer.